Laat je website voor je werken

Verbeter je website voor meer bezoekers, meer conversie en meetbare resultaten.

Platform 9 Spoor

100 euro Spoorkorting !

3 op elkaar afgestemde workshops inclusief alle extra's nu voor maar
€ 1250,00

Excl BTW of

37,5

strippen

Werkt jouw website voor jouw bedrijf? Krijg je dankzij je website meer omzet of nieuwe klanten? Brengt jouw website je doelen en idealen in beeld bij jouw doelgroep? Of …. gebeurt er eigenlijk niet zoveel op en rondom je website? Dan is het tijd om jouw website voor je te laten werken!

Laat je website voor je werken

In een praktisch programma ga je met 3 specialisten aan de slag om je website te verbeteren. Het Spoor – Laat je website voor je werken begint met SEO, wat staat voor Search Engine Optimalisation. Is je website optimaal ingericht voor zoekmachines, dan stijgt het aantal bezoekers. Naast SEO is er nog een belangrijke stap: als jij met de juiste techniek en content het aantal bezoekers van je website ziet stijgen, hoe zorg je er dan voor dat het ook daadwerkelijk klanten worden? Ofwel: hoe laat je de conversie stijgen?

Werkwijze

3 specialisten van Platform 9 bieden jou de kennis en vaardigheden om van jouw website een werkende website te maken. In een zorgvuldig op elkaar afgestemd programma van 3 dagen (1 dag en 2 keer een dagdeel) leer je wat je daarvoor nodig hebt, pas je het direct toe op jouw website en weet je precies wat je zelf nog meer kan doen om je website werkend te maken én werkend te houden.

Het programma wordt gegeven in een kleine groep van 3 tot 6 deelnemers zodat er tijd is voor:
• persoonlijke aandacht
• de beste strategie voor meer bezoekers en meer conversie op jouw website

Resultaat

• Jouw website wordt gevonden door de juiste mensen (meer bezoekers)
• Bezoekers doen op jouw website wat jij wilt dat ze doen: bestellen, inschrijven, afspraak maken, contact opnemen (meer conversie)
• Vrijwel direct meetbare resultaten

Programma

Dag 1 (9.30 tot 16.30) – SEO Techniek door Erik van Doorne
Erik vertelt je wat SEO is en wat het niet is, wat organische vindbaarheid is en hoe een Google Ads campagne werkt. Vervolgens leer je de basisvaardigheden en techniek om je website beter vindbaar te maken, je leert hoe je de bezoekersstatistieken van je website leest en interpreteert. Je leert ook hoe je Google Analytics en Google Search Console instelt en de gegevens gebruikt om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Dag 2 (9.30 tot 12.30) – SEO Tekstschrijven door Trea ten Kate

Trea leert je hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert. Je ontdekt welke woorden jouw potentiële klanten gebruiken en hoe je de vraag achter de zoekvraag beantwoordt. Op die manier leer je naar welke informatie je bezoekers nu écht op zoek zijn en kun je hen op hun wenken bedienen. Je leert hoe je de zoekwoorden op een goede en prettig leesbare manier in de tekst verwerkt. Het resultaat: je scoort hoger in Google en trekt mensen naar je site met informatie waar zij écht wat aan hebben.

Dag 3 (9.30 tot 12.30) – Websitemarketing

De bezoekers zijn binnen, maar heeft je website de Wow-factor? Houdt het design de aandacht vast? Verhoogt het de conversie? Met andere woorden: verleid je de bezoekers tot de actie die jij voor ogen hebt, zoals: een bestelling, inschrijving voor je nieuwsbrief of het maken van een afspraak? De gemiddelde bouncerate van websites is 80%. Dat betekent dat TACHTIG procent van de mensen onmiddellijk weer weggaat van je website. Liesbeth leert je hoe je jouw website verbetert zodat de bouncerate daalt en je conversie stijgt.

Voorafgaand aan de training voert Liesbeth een scan uit van je website en ontdekt waar de omzetkillers zitten. Dat kan de plaats, kleur of vorm van een knop zijn, het menu, de indeling, de referenties, een gebruikte foto, de banner of bijvoorbeeld de gekozen stijl. Ook ontvang je van Liesbeth 3 video’s (totaal circa 1 uur) ter voorbereiding waarin de theorie rond websitemarketing concreet en praktisch uitgelegd wordt.

Voor wie

• Heb jij al een website maar merk je weinig tot geen resultaat? Dan is dit Spoor iets voor jou!
• Heb je nog geen website? Kijk dan eens bij ons aanbod voor het bouwen van je eigen website in 1 weekend of tijdens een workation in Spanje of op Vlieland.

Kennismaken

Wil je alvast kennismaken of je vragen stellen? Meld je dan aan voor het gratis online ondernemersspreekuur van Erik, Maartje en Liesbeth.

Je website werkt!

Voor en na deelname

✅ Je ontvangt na aanmelding een korte vragenlijst over je website zodat jouw website, jouw specifieke vragen en de beste strategie voor jouw website behandeld kunnen worden in het programma

✅ Je bekijkt 3 video’s (totaal circa 1 uur) waarin de theorie rond websitemarketing concreet en praktisch uitgelegd wordt

✅ Je logt in op Hét Podium en in de besloten trainingsgroep vind je alle benodigde informatie ter voorbereiding en maak je kennis met je medecursisten en de trainers

✅ Erik plant na de workshop een individuele evaluatie via Zoom en neemt de (technische) resultaten met je door en laat je zien waar je eventueel nog verdere verbeteringen door kunt voeren.

✅ Trea plant een individuele Zoom-sessie met je om de verbeteringen op het gebied van SEO-teksten op jouw website met je te evalueren

Wanneer

6, 13 en 20 september 2021
1, 8 en 15 november 2021

Duur en tijden

Spoor
dag 1 : 9.30 – 16.30 uur
dag 2 en 3 : 9.30 – 12.30 uur

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben.

Door

Erik van Doorne, Liesbeth van Asselt en Trea ten Kate

Aantal deelnemers

3 – 6

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water en wat lekkers.
(H)eerlijke lunch tijdens de dagworkshop

Handig om te weten

Je plant zelf de momenten waarop je de online video’s bekijkt.

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Mijn vraag over

Laat je website voor je werken

Platform 9 De plek voor ondernemers