Nieuws - Tips - aanbiedingen

Laat je bedrijf zien door jezelf te laten zien

“Als ondernemer ben je trots op je bedrijf, producten en diensten. Je wilt graag dat iedereen dat weet en een mooie kop in de media is goud waard. Toch is dat niet zo eenvoudig. Media besteden aandacht aan nieuws en de verhalen achter het nieuws. Ze zijn er niet om jouw bedrijf voor het voetlicht te brengen. Als ‘kleine’ zelfstandige (zzp, mkb) bén jij jouw bedrijf. Jij bent degene die zich vol overgave inzet voor jouw klanten. Er is geen betere manier om jouw bedrijf te laten zien, dan door jezelf te laten zien. Daarom reageer ik op oproepjes van journalisten in de Facebookgroep RUM (Roept u Maar). Ik reageer niet als Platform 9, maar als Trea ten Kate. Ik zoek naar onderwerpen en persvragen waar ik mezelf als deskundige kan laten zien, waar ik een mening over heb of waar ik een (persoonlijke) boodschap mee uit kan dragen. Ik laat mezelf zien, wat best spannend is, en breng daarmee ook Platform 9 en mijn andere zakelijke initiatieven onder de aandacht.”