Maak kennis

met..

Hotelletje de Veerman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Platform 9 maakt voor de workations op Vlieland gebruik van de faciliteiten van Hotelletje de Veerman***

Gelegen aan de Waddenzee is De Veerman een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland. Het is gelegen in het rustige gedeelte aan het eind van de Dorpsstraat. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. Het is ongeveer 950m lopen vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar het hotelletje.

Hotelletje de Veerman*** heeft 22 hotelkamers en meerdere appartementen in het dorp Oost-Vlieland. Ze hebben prachtige kamers die uitkijken over de Waddenzee tot ruime vier persoons familiekamers. De vuurtorenkamers kijken uit op de vuurtoren, sommigen hebben een balkon. Allen zijn voorzien van boxspringbedden, flat-screen tv, zitje en een badkamer met heerlijke douche.

Nieuws

Blogs

De hel van 2005

Na nog geen 5 minuten roeien waren we doorweekt van de ijskoude golven die over de boorden klotsten, maar we gingen ervoor, we hingen aan de riemen alsof ons leven ervan afhing en de stuurvrouw sleepte ons door elke zwaarbevochten meter heen. Op gezette tijden gluurde ik even over mijn schouder en zag in de verte de Brandaris. Daar moesten we heen, daar was de haven, daar was het warm.

Lees meer
Shopping Basket

Even over

Hotelletje de Veerman

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9