Hét Podium

Als ondernemer moet je een beetje eigenwijs zijn. Daarom bouwden wij ons eigen social mediakanaal, een alternatief voor LinkedIn en Facebook, waar wij de baas zijn en onze eigen regels bepalen!

Helga en Trea

Online ondernemersnetwerk

Hét Podium is ons eigen online ondernemersnetwerk als alternatief voor bestaande social media. Op Hét Podium kunnen wij onze verhalen en ideeën delen op onze manier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Word lid om online ideeën, kennis en leads te delen met andere ondernemers, om jezelf te laten zien en om als eerste op de hoogte te zijn van gratis (online) spreekuren, lunches en netwerkbijeenkomsten.

Ook voor businessclubs!
Voor ondernemersnetwerken, businessclubs en bedrijven is er de mogelijkheid om in een eigen besloten deel gebruik te maken van Hét Podium en lift je mee op ons succes door volledige toegang tot alle extra’s.

Feest op 9 juli!

Op 1 mei ging ons eigen online ondernemersnetwerk online. Dat vieren we 9 juli tijdens een feestelijke gratis netwerkborrel voor ondernemers. 

Mis het niet en meld je aan!

Word lid van Hét Podium

De online community voor en door ondernemers met gratis online events, korting en nog veel meer!

Prijs excl. BTW

Nu maar € 22,50 per jaar
in onze jaardeal!

Wil jij ook alle voordelen?

Hét Podium; het nieuwe social media platform van Platform 9. Op Hét Podium komen leden met elkaar in contact om ideeën, kennis en leads uit te wisselen. Voor businessclubs, ondernemersnetwerken en bedrijven is er de mogelijkheid om in een eigen besloten deel gebruik te maken van Hét Podium. 

Nu drie maanden GRATIS bij onze jaardeal

Voor de prijs hoef je het niet te laten want maak je gebruik van onze jaardeal dan heb je al toegang voor € 22,50 per jaar!

Je wordt als earlybird op de hoogte gehouden van onze events, nieuws en trainingen. 

Je kan op elk moment beslissen of je je lidmaatschap wilt uitbreiden met toegang tot onze afgeschermde boards of een andere aankoop. Is je eigen businessclub aangesloten bij Platform 9 dan heb je daarop ook toegang.

We kijken er naar uit je te verwelkomen!

€ 3,50 per maand

Jaardeal

Nu eerste jaar slechts € 22,50 !

Jouw businessclub op Hét Podium?

Ook businessclubs en ondernemersnetwerken bieden wij een eigen plek aan op Hét Podium voor meer gemak en meer zichtbaarheid. 

Je krijgt een eigen besloten platform voor je leden. Je onderhoudt zo gemakkelijk online het contact, nodigt hen eenvoudig uit voor de volgende bijeenkomst of activiteit en je deelt er documenten, foto’s en filmpjes. De leden van je businessclub of ondernemersnetwerk zijn automatisch lid van Hét Podium en maken gebruik van alle openbare functionaliteiten. Hiermee vergroot je de waarde van het lidmaatschap van je eigen businessclub. 

 Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor je businessclub of  ondernemersnetwerk? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvende demo.

Vraag nu een demo aan

Onafhankelijk online platform

Hét Podium heeft een app, een mobiele versie en een desktopversie. Het draait volledig zelfstandig en is niet gelinkt aan Facebook, LinkedIn of andere commerciële partijen. 

Ons online social mediakanaal groeit en daar zijn wij trots op. De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit!

Helga en Trea

Nieuws

Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Meer plezier en focus

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021 en nog steeds zijn we

Lees meer
Shopping Basket