Vanaf 1 mei online

Hét Podium

Onafhankelijk online platform

Voor en door ondernemers

Hét Podium is ons eigen social media platform met app voor én door ondernemers. Het is gebouwd in een overzichtelijke en veilige omgeving waar ondernemers met elkaar in contact kunnen komen om ideeën, kennis en leads uit te wisselen. Tegelijk is het ons eigen e-learning platform waar we (een deel van) onze trainingen online aanbieden. Deelnemers aan online en klassikale trainingen van Platform 9 krijgen toegang tot een besloten groep waar zij kennismaken met elkaar en met de trainer, vragen stellen en de benodigde documenten, links en achtergrondinformatie vinden. 

Samen sterk

Wij zijn zo enthousiast over de mogelijkheden dat we Hét Podium ook aanbieden aan businessclubs, ondernemersnetwerken en bedrijven. Jouw businessclub op Hét Podium? Dat kan! Wij bieden een besloten ruimte waar je met je eigen achterban kan chatten, evenementen en online trainingen aanmaken en video’s, nieuws en documenten delen. Alles wat je nu nog mailt of in WhatsApp groepen deelt heb je gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar op één plek. Tegelijk biedt Hét Podium de mogelijkheid om jezelf te laten zien buiten je eigen besloten deel en kom je gemakkelijk met andere ondernemers in contact.

Samen zijn we sterk; niet ieder voor zich een duur platform met bijbehorende app inrichten en beheren. Samen maken we het betaalbaar en wij ontzorgen je van technische rompslomp, geen ongewenste reclame en onafhankelijk van partijen als Facebook en LinkedIn.

Jouw businessclub op Hét Podium?

Vraag nu een demo aan

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen online podium voor je businessclub,  ondernemersnetwerk of bedrijf? Mail ons om een afspraak te maken  voor een vrijblijvende demo.

Hét Podium heeft een app, een mobiele versie en een desktopversie. Het draait volledig zelfstandig en is niet gelinkt aan Facebook, LinkedIn of andere commerciële partijen. 

Word lid van Hét Podium

De online community voor en door ondernemers met gratis online events, korting en nog veel meer!

Prijs excl. BTW

Nu maar € 22,50 per jaar
in onze jaardeal!

Wil jij ook alle voordelen?

Hét Podium; het nieuwe social media platform van Platform 9. Op Hét Podium komen leden met elkaar in contact om ideeën, kennis en leads uit te wisselen. Voor businessclubs, ondernemersnetwerken en bedrijven is er de mogelijkheid om in een eigen besloten deel gebruik te maken van Hét Podium. 

Nu drie maanden GRATIS bij onze jaardeal

Voor de prijs hoef je het niet te laten want maak je gebruik van onze jaardeal dan heb je al toegang voor € 22,50 per jaar!

Je wordt als earlybird op de hoogte gehouden van onze events, nieuws en trainingen. 

Je kan op elk moment beslissen of je je lidmaatschap wilt uitbreiden met toegang tot onze afgeschermde boards of een andere aankoop. Is je eigen businessclub aangesloten bij Platform 9 dan heb je daarop ook toegang.

We kijken er naar uit je te verwelkomen!

€ 3,50 per maand

Jaardeal

Nu eerste jaar slechts € 22,50 !

Shopping Basket