Gratis online ondernemersspreekuur

Thema: Laat je website voor je werken!

Prijs excl. BTW

Gratis

of

0

strippen

Werkt jouw website voor jouw bedrijf? Krijg je dankzij je website meer omzet of nieuwe klanten? Brengt jouw website je doelen en idealen in beeld bij jouw doelgroep? Of …. gebeurt er eigenlijk niet zoveel op en rondom je website?

Stel je vragen

Wil je vrijblijvend kennismaken met en je vragen stellen aan 3 specialisten die samen weten hoe je jouw website voor je laat werken? Erik van Doorne weet alles van de techniek om je website vindbaar te maken. Maartje Roozeboom vertelt je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede tekst met de juiste zoekwoorden. En Liesbeth van Asselt weet hoe je de bezoekers op je site verleidt om op de juiste knop te klikken, zoals aanmelden, contact, bestellen of inschrijven.

Werkwijze

Bij Platform 9 organiseren we regelmatig online ondernemersspreekuren. Gratis en vrijblijvend. Je maakt kennis met en stelt je vragen aan specialisten rondom een specifiek thema of ondernemersvraagstuk. Meld je aan en vermeld bij je aanmelding je vraag/vragen. Onze specialisten behandelen de 5 meest gestelde vragen in het spreekuur. Heb je geen specifieke vraag, maar wil je toch aanschuiven en meeluisteren? Ook dat kan. En komen er tijdens het spreekuur vragen in je op, dan kan je die natuurlijk stellen, afhankelijk van de beschikbare tijd.

Wil je een website die voor je werkt?

Erik, Maartje en Liesbeth verzorgen samen een training in 3 delen waarin jij leert hoe je jouw website voor je laat werken.

Fragmenten uit het spreekuur van 10 mei

Erik van Doorne - SEO techniek - over nut en noodzaak van sitemaps
Trea ten Kate - SEO teksten - over zoekwoorden
Liesbeth van Asselt - websitemarketing - over de 1e indruk

Wanneer

6 juli 2021

Duur en tijden

Online
19.00 – 20.00 uur

Waar

Online sessie

Door

Erik van Doorne, Liesbeth van Asselt en Trea ten Kate

Aantal deelnemers

max 300

Inclusief

Snelle toegang; Aanmelden kan tot op de dag van het spreekuur

Handig om te weten

Wil je dat jouw vraag behandeld wordt in het spreekuur, meld je dan aan tenminste 5 dagen vóór het spreekuur aan en stel je vraag in het Opmerkingen veld bij je aanmelding

Extra's

1 maand gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Mijn vraag over

Gratis online ondernemersspreekuur

Platform 9 De plek voor ondernemers