Gratis online ondernemerslunch

Gasten: Wilbert ten Kate en John Rooijakkers van Arriadh Hotel in Spanje

Wilbert en John van Arriadh Hotel in Spanje

Prijs excl. BTW

0,00

of

0

strippen

Ondernemen is hollen of stilstaan, pieken en dalen, successen en soms tegenvallers en bij alles wat je op je pad tegenkomt moet je ook nog eens inventief, creatief en flexibel zijn. Hoe doen andere ondernemers dat?

Dé Ondernemerslunch van Platform 9

Elke maand nodigen wij een ondernemer uit om in Dé Ondernemerslunch met ons aan de online lunchtafel te schuiven. Als je ook aanschuift, kan je alles vragen wat je maar weten wilt!

Gasten: Wilbert ten Kate en John Rooijakers

Wie kent niet het tv-programma Ik Vertrek. Ondanks alle tegenslagen, droomt menigeen er stiekem van om ook zo’n avontuurlijke stap te zetten. Wilbert en John deden het! In 2013 kochten ze een hotel in de heuvels van Andalusië, met uitzicht op het witte dorpje in het dal. In de ondernemerslunch vragen we aan Wilbert en John hoe zij zonder horeca-ervaring hun hotel onder de Spaanse zon runnen. Welke uitdagingen zijn zij de afgelopen jaren tegengekomen? Van wilde zwijnen die de zorgvuldig aangelegde tuin keer op keer omwroeten, tot natuurlijk de coronacrisis, hoe gaan zij daarmee om en wat hebben ze ervan geleerd? Natuurlijk mag jij de mannen uit Spanje ook alles vragen.

Terugkijken: Mariska Boer

Ik kan inspiratie vinden in mensen met een bepaalde wijsheid en mensen die verder zijn in hun ontwikkeling dan ik. Daar kan ik heel veel van leren. Voordat je het weet ben je verder en dan kan je dat zelf weer doorgeven

Op 7 mei was Mariska Boer te gast in de gratis online ondernemerslunch van Platform 9. Mariska is financieel businesscoach en opgegroeid in een ondernemersfamilie. In de ondernemerslunch vertelde ze onder andere over de mensen die haar inspireren, zoals Gabrielle Bernstein, Oprah Winfrey, Maxima, Mirjam Hegger.

Wanneer

4 juni 2021

Duur en tijden

Online
12.00 – 12.55

Waar

Online sessie

Door

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

max 300

Inclusief

Handig om te weten

Online in Zoom

Extra's

1 maand gratis lidmaatschap van Hét Podium, waar je onder andere de opnames van de ondernemersspreekuren en ondernemerslunches terug kan kijken

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket