De gouden cirkel van jouw bedrijf

Als je aan een ondernemers vraagt waarom je klant bij hen zou moeten worden, vertellen de meesten vol vuur over de geweldige producten of diensten die zij aanbieden, uiteraard van de beste kwaliteit en met een eerlijke prijs. Of zoals ze op diverse vakantiebestemmingen zeggen: “Special price for you, my lady”. 

Wist je dat succesvolle ondernemers het helemaal niet (direct) hebben over hun producten en diensten, die zij met al hun kennis en ervaring aanbieden op een prachtige locatie? Succesvolle ondernemers vertellen WAAROM ze hun bedrijf zijn gestart (en dat is niet de winst!), waarom ze doen wat ze doen en waarom ze daar zo blij van worden. 

Jouw Waarom

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag en helpen wij jou om jouw eigen Waarom te vinden. Je eigen Waarom vinden en verwoorden is uitdagend. Wij helpen je daarbij. We doen dat met de Gouden Cirkel, verrassende werkvormen, inspirerende voorbeelden en vragen die je echt naar de kern brengen. Pas daarna ga je omschrijven wat je precies doet, hoe je dat doet en wie jouw ideale klant is. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer het podium om precies te vertellen waar jij voor staat en voor gaat, vanuit je diepste kern.

The Golden Circle

De workshop is gebaseerd op de Golden Circle van Simon Sinek met de Why, How en What van een bedrijf. Wij van Platform 9 zijn van mening dat daarin nog iets ontbreekt, namelijk de Wie; jouw ideale klant. Die hebben we toegevoegd en wij werken tijdens de workshop met de Gouden Cirkel van Platform 9.

Resultaat

Tijdens de workshop vul jij jouw eigen Gouden Cirkel in. Wij helpen je daarbij. Je gaat naar huis met een poster waarop je kraakhelder hebt omschreven wat de waarom, hoe en wat is van jouw bedrijf of organisatie en wie jouw ideale klant is. Het is een superhandig hulpmiddel waarmee je altijd de basis voor ogen hebt bij alles wat je doet, zoals het bouwen of updaten van je website, de inzet van social media, het ontwerpen van promotiemateriaal én je kan jouw bedrijf in 1 minuut kraakhelder omschrijven, waar, wanneer en voor wie dan ook. 

Start with Why!

Data en reservering

Handig om te weten

  • Een intensieve en creatieve workshop
  • Neem je wandelschoenen mee
  • De workshop wordt verzorgd met koffie, thee en lunch en na de presentaties van de deelnemers sluiten we af met een borrel. 

Ben je onverwacht verhinderd? Neem dan contact op zodat wij je aanmelding kunnen omboeken. Wij berekenen hiervoor administratiekosten.