Focus op Vlieland

Ga mee op workation naar Vlieland! (Her)ontdek de kern van jouw bedrijf met rust, ruimte en focus.

Drenkelingenhuisje

Prijs excl. BTW

€ 1.497,00

of

45

strippen

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 150 extra; inclusief lunch diners en het eiland

Wij geloven dat succesvolle ondernemers precies weten waarom zij hun bedrijf zijn gestart, wat hun passie is en waar zij iedere dag hun bed voor uitkomen. Die drive zou de basis moeten zijn van alles wat je doet: wat je op je website zet, hoe je jezelf (online) presenteert en hoe jij met jouw (ideale) klant communiceert.

Als je aan ondernemers vraagt waarom je klant bij hen zou moeten worden, vertellen de meesten echter vol vuur over de geweldige producten of diensten die zij aanbieden, uiteraard van de beste kwaliteit en met een eerlijke prijs. Wist je dat succesvolle ondernemers het helemaal niet (direct) hebben over hun producten en diensten, die zij met al hun kennis en ervaring aanbieden op een prachtige locatie? Succesvolle ondernemers vertellen waarom ze hun bedrijf zijn gestart (en dat is niet de winst!), waarom ze doen wat ze doen en waarom ze daar zo blij van worden.

Ben jij die ondernemer die barst van de ideeën, maar met een mailbox die overloopt en een agenda die in je nek hijgt? In de waan van de dag blijft het bij halve ideeën en goede voornemens. Ze stranden als de volgende klus of klantvraag zich aandient. De focus op je bedrijf is ver te zoeken en misschien ben je uit het oog verloren waarom je ook alweer ondernemer bent geworden of wilt worden.

Vind focus op Vlieland

Gun jezelf rust, ruimte en creativiteit en ga met ons mee naar Vlieland, waar jij je volledig kan focussen op je bedrijf. Je (her)ontdekt waarom jij ondernemer bent geworden of wilt worden en (her)vindt je ondernemerszin. In Hotelletje de Veerman gaan we met een kleine groep ondernemers aan de slag met jouw waarom. Je vindt de producten en diensten die jou energie geven en ontdekt wie jouw ideale klant is. Je legt op Vlieland de basis voor succes!

Resultaat

Je gaat naar huis met een poster waarop je kraakhelder hebt omschreven wat de waarom, hoe en wat is van jouw bedrijf en wie jouw ideale klant is. Het is een superhandig hulpmiddel waarmee je altijd de basis voor ogen hebt bij alles wat je doet, zoals het bouwen of updaten van je website, de inzet van social media, het ontwerpen van promotiemateriaal én je kan jouw bedrijf in 1 minuut kraakhelder omschrijven, waar, wanneer en voor wie dan ook.

Meer energie in jou en je bedrijf!

Programma

Dag 1 

Na aankomst op Vlieland verwelkomen wij je rond 17 uur in hotelletje De Veerman voor een ongedwongen kennismaking met een drankje en heerlijke Vlielandse Oranjekoek. Daarna staat er een tafel voor ons klaar in restaurant de Lutine.

Dag 2

Na het ontbijt starten we met de workshop Focus waarin jij tot de kern komt van jouw bedrijf. We doen dat met verrassende werkvormen en we blijven natuurlijk niet binnen zitten. Met de zilte zeewind als inspiratiebron ontdek jij je waarom, je ideale klant en ondernemerszin. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner.

Dag 3

Na het ontbijt leg je de laatste hand aan de waarom, hoe en wat van jouw bedrijf en de omschrijving van je ideale klant. Als afsluiting van de workation presenteer jij jouw bedrijf kraakhelder voor de deelnemers, gevolgd door een feestelijke netwerkborrel. 

Wat maakt deze training zo uniek?

√ Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches

 Welkomstborrel

 Workshop Focus

 Jouw waarom helder omschreven

 Jouw ideale klant in beeld

√ 2 overnachtingen in een privé-kamer 

√ 2x diner

 Ontbijt, lunch, onbeperkt koffie en thee tijdens de training

Extra: vakantie

√ Voor € 150 neem je een gast mee die niet meedoet aan de training, maar wel gebruik kan maken van alle faciliteiten zoals hiervoor genoemd
√ Wil je langer blijven of eerder komen, neem dan contact op met Hotelletje de Veerman

Wanneer

2021 (vertrekdatum in overleg)

Duur en tijden

Weekend
Zie info bij Programma

Waar

Vlieland – Hotelletje de Veerman

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches

Handig om te weten

Exclusief
• Bootticket • Reis- en annuleringsverzekering • Drankjes in het hotel

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket