Het fundament van jouw bedrijf

Ondernemen met (nog) meer plezier en succes

Prijs excl. BTW

€ 299,00

of

9

strippen

Wist je dat succesvolle ondernemers het helemaal niet (direct) hebben over hun producten en diensten, die zij aanbieden op een prachtige locatie? Succesvolle ondernemers vertellen waarom ze hun bedrijf zijn gestart (en dat is niet de winst!), wat hun passie is en waarom ze daar zo blij van worden. Zij werken vanuit hun eigen drijfveren, zij geloven als geen ander in hun eigen product of dienst en dat is het fundament onder je bedrijf om met succes te groeien en je ideale klant aan je te binden.

Voor zzp, mkb, starters en de ‘ouwe rot in het ondernemersvak’ 

Ben jij starter en voel je het wel, maar vind je het lastig om te omschrijven? Of ben je een ‘ouwe rot in het vak’ en ben je jouw fundament de loop der jaren en in de waan van de dag uit het oog verloren? Je eigen waarom (her)vinden en verwoorden is uitdagend. Daarom hebben wij het Focus-programma ontwikkeld: van een interactieve presentatie tot een workation op Vlieland of in Spanje. Het kan allemaal! 

Een stevig fundament onder je bedrijf

In deze online workshop maak je kennis met de theorie achter de waarom-vraag. We laten je inspirerende voorbeelden zien van bedrijven die succesvol zijn omdat zij een stevig fundament hebben; zij werken en communiceren vanuit hun diepste drijfveren en overtuigingen. Je gaat aan de slag met oefeningen die je dichterbij jouw eigen, unieke waarom brengen. Dat vormt de basis om met (nog) meer plezier en succes te ondernemen. 

Start with Why

Wanneer

25 juni 2021

Duur en tijden

Online
9.30 – 14.30 uur

Waar

Online sessie

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

1 – 8

Inclusief

Handig om te weten

De sessie bevat video materiaal, goed geluid of een koptelefoon is handig.

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Mijn vraag over

Het fundament van jouw bedrijf

Platform 9 De plek voor ondernemers