Focus in 1 dag

(Her)vind de kern van jouw bedrijf en je ideale klant vindt jou!

Prijs excl. BTW

€ 499,00

of

15

strippen

Wist je dat succesvolle ondernemers het helemaal niet (direct) hebben over hun producten en diensten, die zij aanbieden op een prachtige locatie? Succesvolle ondernemers vertellen waarom ze hun bedrijf zijn gestart (en dat is niet de winst!), wat hun passie is en waarom ze daar zo blij van worden. Dat is het fundament om met succes te groeien en je ideale klant aan je te binden.

Voor zzp, mkb, starters en de ‘ouwe rot in het ondernemersvak’

Ben jij starter en voel je het wel, maar vind je het lastig om te omschrijven? Of ben je een ‘ouwe rot in het vak’ en ben je in de loop der jaren en in de waan van de dag het antwoord op jouw waarom uit het oog verloren? Je eigen waarom (her)vinden en verwoorden is uitdagend. Daarom hebben wij het Focus-programma ontwikkeld: van een interactieve presentatie tot een workation op Vlieland of in Spanje. Het kan allemaal!

Focus in 1 dag

Je eigen waarom vinden en verwoorden is uitdagend. Wij helpen je daarbij. We doen dat met verrassende werkvormen, inspirerende voorbeelden en vragen die je echt naar de kern brengen. Daarna ga je omschrijven wat je precies doet en hoe je dat doet. Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer het podium en je vertelt waar jij voor staat en voor gaat, vanuit je diepste kern.

Resultaat

Je gaat naar huis met een poster waarop je hebt omschreven wat de waarom, hoe en wat is van jouw bedrijf. Het is een superhandig hulpmiddel waarmee je altijd de basis voor ogen hebt bij alles wat je doet, zoals het bouwen of updaten van je website, de inzet van social media, het ontwerpen van promotiemateriaal én je kan jouw bedrijf in 1 minuut kraakhelder omschrijven, waar, wanneer en voor wie dan ook.

Start with Why!

Wanneer

24 september 2021

Duur en tijden

Dag
9.30 – 16.30 uur

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben.

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

(H)eerlijke lunch, onbeperkt koffie, thee en vers fruit
We sluiten af met een netwerkborrel

Handig om te weten

Focus in 1 dag is de perfecte basis voor het complete aanbod van Platform 9. Daarom ontvangt elke deelnemer 10% korting op een volgende workshop of workation naar keuze.

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket