Nieuws en tips

voor en door ondernemers

Al 153 leden voor Hét Podium

Het Podium advertentie zonder titel

Op 11 juni 2021 staat de teller al op 153 leden van Hét Podium; het eigen social media kanaal voor en door ondernemers. Hoe voelt dat? Super trots!

Voor we er erg in hadden waren de eerste 100 gratis deelnemers op ons podium aanwezig. Dat betekent dat de “1e 100 Gratis” actie is uitverkocht; Een super mooi resultaat natuurlijk, en zelfs al met 153 boven onze eigen verwachting. We merken dat de gratis ondernemerslunch goed bezocht wordt. Daarin gaat Trea in gesprek met een collega ondernemer en kan jij een lekker broodje eten en ongedwongen meeluisteren of kijken. 

Een belangrijke bijdrage is ook het ondernemersspreekuur en de eerste businessclubs die nu aansluiten. Het biedt voor businessclubs of netwerken een stuk ontzorging en door mee te liften op onze producten bieden zij hun leden een stukje extra meerwaarde. 

Feestelijke lancering op 9 juli

Op 9 juli wordt Hét Podium feestelijk gelanceerd. Er is nog plek, kijk hieronder hoe jij een plaatsje kan veroveren.

Hét Podium

Vanaf 1 mei online!
Feestelijke lancering op 9 juli

Op 9 juli lanceren we Hét Podium, ons eigen social media netwerk, tijdens een feestelijke gratis netwerkborrel voor ondernemers. 

Mis het niet en meld je aan!

Vond je deze tip leuk?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Meer plezier en focus

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021

Lees meer
Shopping Basket